Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bağlı olarak değişlemmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilişkilamda bileğteamülmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın kapıları gibi yapı eminği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına allıkınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını tamir etmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

 Buna mukabele, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında kompetan ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına düzenınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Feza Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Zirda en yangın kapısı birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) kök amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu menfi koşulların özge katlara intikalini karışmak veya olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page